Klacht: Pakket niet afgeleverd

op 01 mei 2017 over DPD in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 7 april 2017 heb ik een bestelling geplaatst. IK kreeg een mail dat mijn pakket 10 april geleverd zou worden. Op 10,11 en 12 april zijn ze geweest en hebben ze een briefje achtergelaten met niet thuis. Tijdens de bezorging heeft mijn buurvrouw aangegeven dat ze het pakketje kan aannemen. DIt werd genegeerd. Vervolgens heb ik contact opgenomen met de leverancier en hebben ze aangegeven dat het 13 april niet bezorgd kan worden en dat het op maandag 16 april geleverd wordt en indien niet thuis bij de buren wordt afgegeven. Dit is ook niet gebeurt. OP 24 april zijn ze weer geweest en een brief achtergelaten met niet thuis en voor derest niet aangegeven waar mijn pakketje is. Inmiddels weer contact opgenomen met de leverancier en de order wordt opnieuw verstuurd. Belachelijk! een maand wachten op een bestelling waarbij wordt aangegevenvandaag bestelt morgen in huis.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn pakketje ontvang.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door DPD in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Altas