Klacht: Pakket met neerzettoestemming is nooit neergezet, maar wel als afgeleverd genoteerd

op 06 augustus 2020 over DPD in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb heel duidelijk aangegeven dat het pakket bij de voordeur van mijn huis geplaatst moet worden met aanwijzingen. Gisteren kreeg ik een melding dat het pakket neergezet zou zijn. Ik heb opnames van mijn gang bij de voordeur. Er is precies NIKS neergezet! Lekkere service, dat mijn pakket wordt gestolen door eigen werknemers onder het mom van “neerzettoestemming”. Superslechte service en zal dpd vanaf nu altijd weren als mijn pakket niet teruggevonden wordt.

Gewenste Oplossing:

Mijn pakket leveren asap!

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over DPD

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over DPD nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door leendert