Klacht: Pakket ligt bij de douane zonder veranderen of duidelijkheid

op 05 juli 2021 over Douane in de categorie Overheid

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn pakket vanuit Engeland ligt al sinds 21 juni bij de douane. Hier begint de vakantie periode ook al bijna en had het pakketje graag al ontvangen. Hoezo moet het zo lang duren. Had een bestelling gedaan op 7 juni en het is inmiddels 5 juli, bijna een maand.

Graag ontvang ik mijn pakket: LG305020535GB

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn pakket heb ontvangen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Ik heb een email gestuurd naar Douane over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Deze klacht is zojuist door Douane in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door SjeAtje