Klacht: Pakket kwijt en geld kwijt!!

Jolanda77 op 17 december 2019 over Vinted.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een pakket gekocht, pakket is bij dpd kwijt geraakt, vinted houd verkoper en mij aan het lijntje, verteld tegen verkoper verhaal a en tegen mij verhaal b… dpd is gebeld en het ordernummer wat dpd doorgeeft klopt dus NIET dit is van een pakket wat naar frankrijk moest, ze ontwijken gewoon mijn vragen die ik ze stel… ik wil mijn geld terug en de verkoper een coulance voor zijn geleden schade!

Gewenste Oplossing:

Geld terug! Verkoper ook schadeloos stellen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vinted.nl

Reactie van de melder van de klacht Jolanda77

1 jaar geleden - Vinted neemt de klacht nog niet eens in behandeling.... sluiten dat malafide bedrijf!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vinted.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jolanda77