Klacht: Pakket is niet bezorgd

op 14 december 2017 over DPD in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Afgelopen maandag zou mijn pakket geleverd worden via DPD. Helaas is het door de sneeuw overlast niet mogelijk geweest om mijn pakket thuis te bezorgen.

Nu kreeg ik hier later via email een bericht over en dat mijn pakket afgeleverd werd bij een Pickup Parcelshop. Hier ben ik vandaag langs geweest om mijn pakket op te halen. Maar nadat de medewerker drie keer gekeken had en mijn pakket nummer ingevoerd had was deze niet te vinden.

Nu kom ik dus zwaar teleurgesteld thuis en controleer ik mijn email en wat schets mijn verbazing. Mijn pakket is al retour gestuurd en is helemaal nooit geleverd bij zowel mijn huis als bij het Pickup parcelshop.

En nu is mijn vraag en wat nu???

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik mijn pakket geleverd krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over DPD

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door DPD in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat DPD een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

DPD

Heeft op 14 december 2017 om 15:11 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Bericht van DPD

1 jaar geleden - Beste Roland, Inmiddels heb ik een reactie ontvangen van het uitleverdepot. Helaas hebben we het retourproces niet meer tegen kunnen houden. Het pakket zal retour worden bezorgd bij de afzender. We raden je aan om contact op te nemen met de verzender. Zij kunnen bij DPD een klacht indienen, en een nieuw pakket naar je opsturen. Onze oprechte excuses voor het ongemak en toch een fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Chayenne

Alle klachten die gemeld zijn door R.Breedveld