Klacht: Pakket al 5 weken zoek

[email protected] op 03 januari 2020 over Vinted.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vinded heeft mijn pakket via dpd laten versturen, pakket is door dpd op verkeerde locatie afgeleverd, ik geef aan dat vinded het moet uitzoeken, doen ze dat en ligt in tussen tijd mijn pakket wel op goeie locatie ( 7 dagen ) conclusie mijn pakket word door dpd terug gestuurd ivm niet ophalen van mijn pakket te wel vindet het ging uitzoeken, nu vraag ik aan Vinded de gemaakt kosten en ze geven niet thuis! De wel ik mijn pakket al 5 weken kwijt ben!

Gewenste Oplossing:

Als vinded mijn kosten van het pakket vergoeden in dit geval € 25

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vinted.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vinted.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door [email protected]