Klacht: Oven lekt na ieder gebruik enorm veel water

Mevrouw Roddenhof op 17 februari 2021 over AEG in de categorie Electronica - Wasmachines

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Voor de tweede maal een condens probleem met de oven. Echter, deze keer lekt de oven zoveel water, dat ik schade heb aan de spullen in mijn keukenlade. In december 20020 een afspraak gemaakt, tot op heden nog geen oplossing in zicht. Ik zit al maanden met handdoeken op de grond omdat de oven na ieder gebruik blijft lekken. AEG verzuimd mij om te helpen.

Gewenste Oplossing:

Ik wil dat een servicemonteur de glasplaat komt kitten, in afwachting van een nieuw raamwerk, zodat ik mijn oven op zijn minst weer kan gebruiken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar AEG over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door AEG in behandeling genomen

Bericht van AEG

1 jaar geleden - Goedendag, dit is natuurlijk heel vervelend. Er is intern een melding gemaakt van de situatie, op basis daarvan is er gisteren een technicus van ons bij u langsgekomen voor een reparatie. De klacht is gelukkig nu opgelost. Met vriendelijke groet, Anjuli AEG Webcare

Alle klachten die gemeld zijn door Mevrouw Roddenhof