Klacht: Oud witgoed niet meenemen.

op 24 augustus 2017 over Media Markt in de categorie Electronica Winkels - ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een nieuwe koelkast en daarbij Witgoed Extra (extra betalen) genomen. Koelkast werd bezorgd door Post@ extra home. Via de internetsite was de koerier goed te volgen. Was de zesde klant. Bij aflevering vertelde de chauffeur dat ik de eerste klant was (O?) en er geen ruimte in de wagen was maar zou morgen langs komen om te halen. En? Nee ze komen niet meer. Klacht bij Mediamarkt gelegd want ik heb niet Post@ extra home ingehuurd. Na anderhalve week krijg ik als antwoord dat de koelkast NIET opgehaald gaat worden. Wel betalen! Post@extra home bedriegt de boel en de Mediamarkt vindt het wel prima zo.

Gewenste Oplossing:

Koelkast ophalen

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Media Markt

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Media Markt nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sakimin