Klacht: opzeggen van abonnement

op 22 juni 2021 over Sport en slank studio in de categorie Sportclub/-school

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na een jaar lid te zijn wil ik mijn abonnement opzeggen dat moet voor de 20e van de nieuwe maand dus heb ik dit van het weekend gedaan per aangetekende brief en een brief in de bus van sportschool, er word gezegd dat ik op kan zeggen per maart 2022 en tot die tijd moet blijven betalen.
ook kan je ook niemand aan de telefoon krijgen van hogerhand dan word er beweerd dat meneer Rudi zelf eind verantwoordelijke is.

Gewenste Oplossing:

tevreden ben ik dus niet het zijn gewoon nare mensen daar heb de club al genoeg gesponsord in corana tijd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een email gestuurd naar Sport en slank studio over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door [email protected]