Klacht: Oplossing puzzel kan ik niet kwijt

op 18 maart 2020 over ANWB in de categorie Pechhulpdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb de verwijzing bij de ‘k3zweedsepuzzel’ opgevolgd om de oplossing in te sturen, maar ik krijg slechts de pdf met de regels hiervoor. Dat is wel mooi, maar ik zou de oplossing (overtocht) gewoon in willen sturen, zodat ik (wij) kans kan (kunnen) maken op de reischeque.

Gewenste Oplossing:

Als de oplossing ingestuurd kan worden of dat u hem uit mijn klacht overneemt.....

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ANWB

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ANWB nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door C.F. Slingerland