Klacht: Opeens een abonnement

op 30 november 2016 over Future Target BV in de categorie SMS Diensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na het zien van de afschrijving van mijn telefoonabonnement blijkt dat er 4×5 euro teveel is afgeschreven… oftewel 20 euro. Nu blijkt dat ik een abonnement op WOW Playground heb, maar ik heb geen enkel idee hoe ik hieraan gekomen ben en nooit mijzelf heb aangemeld.

Gewenste Oplossing:

Cashback

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Future Target BV

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Future Target BV nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Timvanvalen