Klachten over Future Target BV

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Future Target BV in de categorie SMS Diensten. Bovenaan deze pagina staat het aantal... Lees meer >

Statistieken van Future Target BV in de categorie SMS Diensten

33 klachten gemeld
1.3 /10
54 stemmen
54

Tijdslijn

ongeoorloofd incasseren

Klacht van op 17 november 2017 over Future Target BV in de categorie SMS Diensten

Meer dan 1 jaar wordt er wekelijks 4,13 afgeschreven door een bedrijf waar wij nooit toestemming voor hebben gegeven. Ondanks dat het nummer geblokkeerd staat voor sms diensten is het ze toch gelukt dit te doen. Dom van ons niet... Lees meer

Al bijna 2 jaar heb ik mijn huidig abbonement bij Vodafone. Ik vond mijn rekening altijd al belachelijk hoog. Toen ik mijn abbonement had omgezet naar Sim Only, bleef ik nog steeds met een toren hoge rekening zitten. Hierdoor ben... Lees meer