Klachten over Future Target BV

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Future Target BV in de categorie SMS Diensten. Bovenaan deze pagina staat het aantal... Lees meer >

Statistieken van Future Target BV in de categorie SMS Diensten

0 klachten gemeld

Future Target BV Klachten

Ongevraagd abbonnement

Klacht van SDS op 31 mei 2018 over Future Target BV in de categorie SMS Diensten

Ik heb 4 jaar lang een ongevraagd abbonnement bij Fumbl betaald via mijn telefoonrekening van Vodafone zonder mijn medeweten en toestemming. Er is wekelijks 5 euro afgeschreven waar ik totaal geen enkele weet van had. Ook heb ik nooit van deze... Lees meer

aangezien ik mijn rekeningen steeds hoger zag worden gaan zoeken waaraan , het bleken overige kosten te zijn , na lang aandringen en zeer onduidelijke rekeningen kwam ik er achter dat het content kosten waren/overige kosten en dat per... Lees meer

betaald voor ongewenste diensten

Klacht van Marijke E. op 27 januari 2018 over Future Target BV in de categorie SMS Diensten

Maandelijks wordt er een bedrag geïncasseerd bij de mobiele telefoonrekening voor diensten van Future Target BV. Wij hebben hier nooit toestemming voor gegeven en mijn zoon doet er helemaal niets mee. In 2017 gaat het om een totaal bedrag van... Lees meer

Onterechte kosten

Klacht van Youra Sangers op 28 december 2017 over Future Target BV in de categorie SMS Diensten

Hoi, Deze maand heb ik een rekening van vodafone gehad, waar kosten bijzitten waar ik geen akkoord voor heb gegeven. Het gaan om "aankopen bij derden", hier bij staat 15,00 euro. Ik heb contact gehad met vodafone hierover, en het... Lees meer

ongeoorloofd incasseren

Klacht van IJSkiloknaller op 17 november 2017 over Future Target BV in de categorie SMS Diensten

Meer dan 1 jaar wordt er wekelijks 4,13 afgeschreven door een bedrijf waar wij nooit toestemming voor hebben gegeven. Ondanks dat het nummer geblokkeerd staat voor sms diensten is het ze toch gelukt dit te doen. Dom van ons niet... Lees meer

sms dienst

Klacht van Heer Bernsen op 24 september 2017 over Future Target BV in de categorie SMS Diensten

vanaf 25-04-2016 heb ik betaald voor sms diensten wat mij onbekend is en waar voor het dient . bij deze verlang ik de bedragen terug op mijn rekening. de betreffende telefoon nr was 0625218124 Lees meer