Klacht: onvriendelijk personeel

op 08 november 2017 over Actionxxl.nl in de categorie Deal-Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

was in de winkel en vroeg iets waar iets staat kijk daar maar en nog iets wat er niet was ik was het beu en vroeg toen aan een oudere dame. heb uw toevallig ergen verstand van ik wel ik ben hier de bedrijfsleider ik zei dat ik 2 verkopers iets vroeg maar die keken nog niet op of nee toen zei ze wij mogen niet meer met de klant mee lopen en geen servers verlenen nou daar schrok ik van ik ben zelf 25 jaar bedrijfsleider geweest bij blokker ik ben daar echt boos om in chaam en hoeven word je wel vriendelijk te woord gestaan waarom daar nie etten leur heb ik het over dus dit vind een slechten zak vr groeten anne bouleij

Gewenste Oplossing:

nog niet

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Actionxxl.nl over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door fambouleij1