Klacht: Onterechte kosten spelletjes/ tv dienst

op 04 augustus 2016 over Future Target BV in de categorie SMS Diensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 26 Juli had ik contact met Vodafone wat blijkt de kosten buiten mijn bundel bleek een lidmaatschap te zijn voor een spelletjes/ tv dienst. Ik heb mij hier nooit voor aangemeld maar zit vast aan de kosten hiervoor die nu 220 euro bedragen. Bewijs van hoe en wanneer ik dit contract zou zijn aangegaan krijg ik niet van Vodafone of future target …… Nee, ik mag louter opdraaien voor de kosten die Vodafone zonder enige verificatie aan mij heeft doorberekend. Schandalig!!!

Gewenste Oplossing:

Ik wil deze kosten terug van Vodafone. De mobiele telefoon providers moeten de consumenten beschermen tegen deze vorm van oplichting.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Future Target BV

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Future Target BV nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Deusa