Klacht: onterechte factuur

op 17 juli 2017 over Iddink in de categorie Boeken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb in het begin van mijn schooljaar 2 boekenpakketen gekregen en eentje heb ik terug opgestuurd en ik heb vorige week een briefje thuis gekregen dat ik het niet heb ingeleverd en er wordt gezegd dat ik 2 accounts heb maar dat is niet zo anders wist ik het zelf wel.

Gewenste Oplossing:

als iddink hun factuur terugtrekt en niet zegt dat ik 2 accounts heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Iddink

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Iddink nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door memmoow_010