Klacht: onterecht geld afgeschreven

op 22 juni 2016 over Future Target BV in de categorie SMS Diensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik krijg opeens een afschrijving van 4,13 waarvan ik niks weet. Graag wil ik dat me bedrag wordt teruggestort. Ik heb me hiervoor nooit aangemeld ik zag ineens in me display is van wooshah en daarna werd er meteen geld afgeschreven. Ik vind dit niet kunnen en hoop dat er dan ook iets mee wordt gedaan met deze klacht. Graag bedrag retourneren aub ! bij voorbaat dank, Met vriendelijke Groeten, E. Verhoeven

Gewenste Oplossing:

oplossing geld retourneren

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Future Target BV

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Future Target BV nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door eaverhoeven1985