Klacht: ongevraagd afschrijven van geld van mijn girorekening

op 10 juli 2012 over Future Target BV in de categorie SMS Diensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb geen abonnement of dienst bij Future Target BV afgesloten enof besteld. Ik ga er danook vanuit dat u de afgeschreven gelden z.s.m. terugstort.
Indien u dat niet vrijwillig en snel wenst te doen zal ik genoodzaakt zijn om de kosten via gerechtsdeurwaarder Nouta terug te halen waar uiteraard bijkomende kosten aan verbonden zijn die, onnodig te vermelden, danook voor uw rekening zullen komen.

Met vriendelijke groet.

Gewenste Oplossing:

Alles z.s.m. terug te storten en als dat langer dan een maand duurt dan uiteraard ook de rente die hier wettelijk voor in rekening gebracht wordt (14%) over het bedrag dat onterecht door Future Target BV van mijn rekening is gehaald. Waarbij de ingangsdatum de datum is waarop er onterecht geld van mijn rekening is gehaald.

Alle klachten die gemeld zijn door C.A. van Klink