Klacht: Ongepast gedrag

op 17 maart 2020 over Guidion in de categorie Computerwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Meneer kwam namens T mobile mijn WiFi herstellen. Ondanks dat hij zijn werk heeft gedaan moest meneer vragen ‘of ik op een datingssite als Bahoo zit omdat ik hem zo bekend voor kwam’ belachelijk. Begon meerdere malen ook over mn partner vragen te stellen. Nooit meer!!

Gewenste Oplossing:

Graag een monteur die niet opzoek is naar een aanstaande vrouw.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Guidion

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Guidion nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door SBDH