Klacht: Onbetrouwbare bezorger

op 27 mei 2016 over DPD in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wat een waardeloos bedrijf. Kreeg gisteren een melding dat een pakket tussen 11:17 en 12:17 bezorgd zou worden, ik was thuis, maar ik kon niet snel genoeg bij de deur komen en de bezorger was al weer weg terwijl ik wist dat hij me gezien moest hebben. Op de site staat dat het pakket bij derden is achtergelaten, met achterlaten van bericht, maar geen bericht en geen van de nabije buren die iets heeft ontvangen. Dat kon ook niet want volgens de overbuurman had ik achter de deur moeten staan om het pakket in ontvangst te nemen.
Het enige goede aan de hele zaak is dat ik door deze affaire, na jarenlange onmin, het weer met mijn directe buurman heb bijgelegd.

Mag je ook een nul geven???

Drewes

Gewenste Oplossing:

Wanneer dit bedrijf volledig herstructureerd, zegt wat ze doet en doet wat ze zegt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door DPD in behandeling genomen

Bericht van DPD

1 jaar geleden - Beste Drew55, Onze excuses voor het ongemak. Ik kan het helaas niet meer terugdraaien, maar heb je klacht doorgezet naar mijn collega's van de klantenservice in de hoop dat het de volgende keer goed gaat. Groeten Hanneke

Alle klachten die gemeld zijn door Drew55