Klacht: onbeschofte behandeling

op 18 augustus 2016 over BENU Apotheek in de categorie Apotheken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

mijn medicijnen werden niet bezorgd, in de brievenbus zat een papiertje zonder datum en zonder tijdstip, ik zou niet thuis geweest zijn. Ik kon de medicijnen de volgende dag komen halen, ze zouden niet in de brievenbus passen (pasten wel, ik heb het geprobeerd) De laatste 2 facturen gepind en meneer zei met een arrogant toontje dat het allemaal niet zo moeilijk was. Dit was op 27 juli. Op 8 augustus werd één(!) van de facturen nog eens afgeschreven. Toen ik om telefonisch om uitleg vroeg, zei die meneer dat hij niet verplicht is mij zorg te verlenen en dat ik maar een andere gek moest zoeken, kreeg meer zuurstof (ik heb COPD) Gelukkig heb ik nu een andere apotheek

Gewenste Oplossing:

Ik ben met deze apotheek en vooral deze meneer helemaal klaar.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over BENU Apotheek

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over BENU Apotheek nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door piet2.0