Klacht: Omboeken niet mogelijk

op 17 maart 2020 over Tui in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Zaterdag in de winkel geweest voor omboeken (omruilgarantie) in verband met coronavirus. Toen werd er belooft dat er omgeboekt kan worden. Besproken dat ik even zou nakijken wanneer ik dan wilde vertrekken. Vandaag voor de zekerheid gebeld naar aanleiding van een mailtje en dan blijk je niet om te kunnen boeken. Als nederland wel vliegt maakt de situatie in spanje niet uit voor TUI en wordt je daar gewoon gedropt, of je bent 100% van de kosten gewoon kwijt.

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag omboeken. Niet annuleren maar graag omboeken naar later in het jaar,

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tui

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tui nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door r_aarts21