Klacht: Nooit tickets gekregen

EsmeeS op 12 september 2021 over eDreams in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Tien september boekte ik twee vliegtickets naar Porto, ik heb nooit een bevestiging gekregen van de tickets noch de betaling. Het geld is wel van mijn rekening afgeschreven. Ik keek na bij de vliegtuigmaatschappij of mijn tickets daar überhaupt geregistreerd stonden: ook zij hebben niks ontvangen. Het bedrijf is onbereikbaar, via de chatbot keer op keer doorgestuurd naar de mail.

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag mijn geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over eDreams

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over eDreams nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door EsmeeS