Klacht: nieuw beleid Facebook

op 22 januari 2014 over Facebook in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Saskia chakawri heeft een foto van mij en mijn vriend (haar ex) nadat ze jaloers werd (omdat hij het als profiel foto heeft gebruikt) saskia zette er een leugen verhaal bij. In het Hindi taal wordt er gescholden. Na een aantal verzoeken aan facebook om deze foto te verwijderen is het verzoek elke keer afgewezen. Graag foto verwijderen aub. Niemand zou een foto zonder toestemming van een ander mogen plaatsen. Graag verandering in het beleid.

Gewenste Oplossing:

Het verwijderen van mijn foto op Facebook van Saskia Chakawri. En het beleid veranderen, zonder toestemming zou er geen foto's van een ander geplaatst mogen of kunnen worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Facebook

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Facebook nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door sweetchot