Klacht: Niet werkende pre order code

op 05 september 2018 over Media Markt in de categorie Electronica Winkels - ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Battlefield 5 gepre-orderd bij Mediamarkt zodat ik de open Beta versie kon spelen, code ontvangen die niet blijkt te werken, vervolgens een mailtje ontvangen waar vermeld word dat er iets mis is gegaan met het versturen van de email en dat ze dit aan het onderzoeken zijn, na nog een keer gebeld te hebben heb ik te horen gekregen dat ze dit volgende dag opgelost denken te hebben.

Er zit niets anders op dan teleurgesteld afwachten, waarschijnlijk de eerste en de laatste keer dat ik mijn game pre-order bij Mediamarkt!!

Gewenste Oplossing:

Tegemoetkoming in de vorm van korting op de pre-order.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Media Markt

Alle klachten die gemeld zijn door Gamerboy