Klacht: niet werkend product

op 18 december 2017 over Alie-expres in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

heb in november een haar split trimmer besteld, deze ontving ik in december. Hij moest opgeladen worden, en van de batterij moest een sticker worden verwijderd. Na opladen wilde ik hem uiteraard proberen, lichtje ging aan….maar het apparaat deed helemaal niks, de bladen die rond horen te draaien draaide niet. Nu wil ik a mijn geld terug of een nieuwe die wel werkt. Maar nu mag ik het product op eigen kosten terug sturen…wtf product werkt niet, en als het wel gewerkt had had ik dit niet gewild, maar het apparaat is defect geleverd en dus lijkt het mij dat de verkopende partij hiervoor verantwoordelijk is

video op youtube

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn volledige geld terug heb of een nieuw werkend exemplaar heb ontvangen...indien oude retour moet ...ik de kosten NIET hoef te betalen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Alie-expres

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Alie-expres nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door diaantjuhh