Klacht: Niet thuis

op 12 oktober 2016 over UPS in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

mijn pakket is vandaag afgeleverd bij mij thuis.. helaas was ik zelf niet thuis en hebben ze mijn pakket bij het POLLO ALMERE afgeleverd.. nu heb ik gezegd dat ze het nog een keer moeten aanbieden bij mij thuis want het pollo almere is een halfuur fietsen van mijn huis af..terwijl er 5 min van mijn huis een Albert heijn zit. hier heb ik helaas geen tijd voor en ik moet mijn pakket voor vrijdag in huis hebben..

Gewenste Oplossing:

Wanneer mijn pakket vandaag nog of bij mij of bij mijn buren word afgeleverd mijn buren zijn namelijk al de hele dag thuis

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over UPS

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over UPS nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door L Ruessink