Klacht: niet terug betalen

op 15 juli 2017 over Tattookoning in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

naalden besteld en meneer had ze niet meer gebeld en zij me geef je gegevens maar betaal ik terug, ik alles doorgegeven en nu is meneer onbereikbaar het gaat om 10 euro en daar doet dit bedrijf al moeilijk om te schandalig voor woorden dat mensen zover gaan voor 10 euro en klanten kwijt raken, (zijn probleem) ik wou een nieuwe leverancier dacht ik ga deze proberen en koop normaal best veel elke maand maar dit bedrijf is ronduit onbetrouwbaar en waardeloos

Gewenste Oplossing:

betaal me geld terug of lever de naaldendis bestel zijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Tattookoning over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door chrisfade