Klacht: niet op tijd product afgeleverd

op 28 mei 2016 over Media Markt in de categorie Electronica Winkels - ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb op vrijdag omstreeks 21.00 uur een tablet besteld die op voorraad was bij mediamarkt online daarin stond vermeld voor 22.00uur besteld .dag erna thuis wat dus niet het geval is. aangezien ik vaste klant ben, ben ik zeer teleur gesteld .heb de hele zaterdag thuis zitten te wachten tevergeefs.

Gewenste Oplossing:

ik verwacht dan ook een compensatie van mediamarkt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Media Markt

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Media Markt nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jack Bonne