Klacht: Niet op tijd leveren

op 13 oktober 2016 over Media Markt in de categorie Electronica Winkels - ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste medewerkers,

Gister heb ik een wasmachine bij jullie besteld om 18:00. Daar stond heel duidelijk bij vóór 22:00 besteld, morgen in huis. Nu heb ik dus iemand geregeld om vandaag in huis te zijn. Echter blijft de reactie uit wanneer de wasmachine geleverd zou worden, dus heb ik er maar achteraan gebeld. Na een kwartier in de wacht te hebben gestaan, krijg ik als reactie dat er storing is geweest in jullie systeem en de wasmachine morgen geleverd gaat worden. Ik begrijp dat zoiets kan gebeuren, maar ik kan hier niks mee. Nu moet ik weer iemand regelen om morgen aanwezig te zijn. Leuk dat jullie vermelden “vandaag vóór 22:00 besteld, morgen in huis”, maar kom zulke afspraken dan ook na!

Gewenste Oplossing:

Korting op de extra leverkosten van € 14,95

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Media Markt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Media Markt nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Leeuwtje85