Klacht: Niet nakomen van het geen wat ik heb besteld

op 03 september 2018 over Marktplaats in de categorie Websites - Advertenties

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het gaat hier om drie polo shirts van Pierre Cardin maat m na twee weken,word het product geleverd, maar een ervan was een verkeer maat.namelijk xl op aanraden van marktplaats aanbiedingen heb ik het adres gehad om het terug te sturen. Op24-08-2018 met post nl naar het adres gestuurd barcode 3SLFV2959328256.
Ordencode JNS3Q4YHSB.
MET VRIENDELIJKE GROET,
MARI KROUWEL.

Gewenste Oplossing:

Als ik de polo met de maat m en blauw is ben ik te vreden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Marktplaats

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Marktplaats nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door mari 1949