Klacht: Niet komen opdagen

op 10 september 2018 over Guidion in de categorie Computerwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De monteur zou vandaag langs komen. Hij was niet geweest, en er wordt beweerd dat er wel is aangebeld door Guidion. Mijn bel werkt, ik ben al de hele dag thuis en weet dus zeker dat er niemand heeft aangebeld. Nu moet er een nieuwe afspraak worden gemaakt, maar de eerste mogelijkheid is pas over 2 weken.

Gewenste Oplossing:

De monteur komt nog deze week langs.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Guidion

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Guidion nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door oererik