Klacht: Niet geleverd

op 03 oktober 2011 over www.securitysupply.nl in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo,

Weet niet bij wie ik terrecht moet voor mijn klacht. Maar ik heb via www.securitysupply.nl een bestelling geplaats, en deze is tot op heden niet geleverd.

Ik bestel vaker bij dit bedrijf, maar het bedrijf ik opgekocht en nu heb ik opeens probleen met mijn bestelling. Normale levertijd bedraagt max 5 werkdagen en ik ben nu al meer dan een maand verder, en nog niks ontvangen.

Ik heb wel een mail gekregen dat de site gehacked is en dat ze bepaalde bestellingen kwijt zijn, maar dat hoeft niet zolang te duren lijkt mij. En als ik een mailtje stuur met de vraag om informatie krijg ik geen reactie…

Wat kan ik hier tegen doen?

Met vriendelijke groet,

Jan Scheepstra

Gewenste Oplossing:

Of mijn geld terug, of binnen een week mijn bestelde artikel

Alle klachten die gemeld zijn door janscheepstra