Klacht: Niet aangekomen bestelling van bijtringen

op 12 augustus 2017 over Alie-expres in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo, ik heb in december 2016 een bestelling gedaan voor houten bijtringen.
Heb een tijd gewacht, omdat je weet dat het lang kan duren. Na een paar maand toch maar de verkoper benaderd. Kreeg antwoord terug dat het nog onderweg was. Later weer gemaild….. was het pakje ingenomen door de douane?? Gevraagd of mijn geld terug gestort kon worden, geen positieve reactie. Vorige maand weer gemaild, geld terug of opnieuw versturen. Nu nog steeds niks, terwijl verkoper zegt dat het verstuurd is. Ik zie nog steeds geen resultaat.

Gewenste Oplossing:

Of geld terug of de betaalde artikelen in huis.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Alie-expres

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Alie-expres nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door MiskMask