Klacht: Weigeren terugbetaling na annulering

burningreflex op 13 november 2022 over New York Pizza in de categorie Horeca

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 12 augustus ging er een betaling fout waardoor ik dacht niet besteld te hebben, hierna direct nogmaals besteld en betaald, bleek dat er inmiddels 2 bestellingen/betalingen zijn gedaan. Ik kreeg een telefoontje van het filiaal en er zou 1 bestelling worden geannuleerd en terugbetaald. De terugbetaling bleef uit.

Op 5 september online klacht ingevuld naar het filiaal – nooit reactie op gekomen
Op 29 september nogmaals klacht, nu via hoofdkantoor – snel bericht dat het doorgestuurd was naar filiaal, na enkele malen op en neer alsnog geen actie (geen terugbetaling)

Inmiddels 3 maanden na dato, nog steeds geen terugbetaling ontvangen en zelfs geen enkel bericht van het filiaal hierover. Bellen naar filiaal heeft geen nut, die schuiven het af op het hoofdkantoor, en het hoofdkantoor schuift het terug naar het filiaal.

Belachelijke service!

Gewenste Oplossing:

Terugbetaling inclusief rente en een oprechte excuses.

Reactie van de melder van de klacht burningreflex

10 maanden geleden - Er is na deze klacht melding vanuit een GMail adres contact opgenomen door ene Romain Alexandre met een soort van excuses en werd er gevraagd waar het bedrag op teruggestort kon worden. Na mijn reactie met de gegevens is er weer niets gebeurd, ook na een reminder wordt er niet meer gereageerd op de email en lijkt dat ik weer actief wordt genegeerd. (Dit bericht is niet van new york pizza maar van de persoon die de klacht heeft gemeld)

Alle klachten die gemeld zijn door burningreflex