Klachten over New York Pizza

Hieronder kunt u zijn welke klachten, complimenten en suggesties er over New York Pizza zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van New York Pizza in de categorie Horeca

65 klachten gemeld
2.3 /10
89 stemmen
89

Tijdslijn

Besteld via de site van New York pizza: Basic Spinach pizza van 30 cm voor 12.99. Na de betaling liep de site vast. Van mijn rekening is 12.49 afgeschreven. Een pizza ontvangen van 23 cm en niet gaar!!! Gebeld met filiaal en... Lees meer

Geen reactie op e-mails (3 stuks)

Klacht van op 14 september 2018 over New York Pizza in de categorie Horeca

In een drietal e-mails heb ik aan het adres service@bedrijfsnaam.nl gevraagd om toelichting op verschil tussen online en werkelijke kassabon. Zelfs foto’s bijgevoegd met bewijs. Op een ontvangen, gepersonaliseerde reclameboodschap, heb ik een herhaling van eerdere onbeantwoorde email gestuurd. Ik werd... Lees meer

Geen info ivm acties

Klacht van op 09 augustus 2018 over New York Pizza in de categorie Horeca

Gisteren 2 pizza's gekocht en nog nadrukkelijk gevraagd of er acties zijn mij werd verteld van niet. Nadat ik de 2 pizza's hebben afgehaald en thuis aankwam zag ik op de bon staan acties 3 halen 2 betalen acties 2 pizza's... Lees meer