Klachten over New York Pizza

Hieronder kunt u zijn welke klachten, complimenten en suggesties er over New York Pizza zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van New York Pizza in de categorie Horeca

49 klachten gemeld
1.6 /10
21 stemmen
21

Tijdslijn

Black list/ mag geen besteling doen

Klacht van debbiedaams op 19 februari 2023 over New York Pizza in de categorie Horeca

Een tijdje geleden heb ik klacht ingediend omdat ik langer dan een uur had gewacht op pizza’s die ik vervolgens maar zelf ben gaan ophalen (het zou eigenlijk worden bezorgd).Daarna kreeg ik een mail van de klantenservice dat ik een... Lees meer

twee keer slecht

Klacht van oeds-jan postma op 17 februari 2023 over New York Pizza in de categorie Horeca

De pizza was veel te laat, koud en ik kon niet pinnen. Op de verpakking staat dat een klacht goed wordt opgelost. Nu twee weken verder: Niks gehoord. Nada. Nothing. Njet. New York .... Lees meer

Geen geld terug

Klacht van S Guyt op 27 januari 2023 over New York Pizza in de categorie Horeca

Had een lasagne besteld en deze is niet aangekomen want deze was op. Heb vervolgens mijn geld niet terug gekregen. Ik heb al meerdere berichtjes gestuurd en geen antwoord gehad. Lees meer

Stuurt ongevraagd post

Klacht van D. Swing op 04 januari 2023 over New York Pizza in de categorie Horeca

Ik krijg op mijn adres post van New York Pizza met de mededeling dat ik korting krijg omdat ik eerder een bestelling zou hebben geplaatst. Dit klopt echter niet. Daarbij gebruiken ze niet mijn naam alleen: pizzalover als aanhef. Wel mijn adres.... Lees meer

Nooit bezorgd

Klacht van Marieke13061997 op 18 december 2022 over New York Pizza in de categorie Horeca

Ik heb eten besteld via Uber Eats maar nooit gekregen 2 gebeld en eerst zeiden ze de bezorger is onderweg en toen nog is belde 20 min later, hadden ze nooit de bestelling binnen gehad! New York pizza Grote beer!... Lees meer