Klachten over New York Pizza

Hieronder kunt u zijn welke klachten, complimenten en suggesties er over New York Pizza zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van New York Pizza in de categorie Horeca

23 klachten gemeld
1.4 /10
9 stemmen
9

Tijdslijn

Verkeerde pizza

Klacht van op 13 februari 2021 over New York Pizza in de categorie Horeca

Ik heb duidelijk aangegeven dat ik geen champignons op mijn pizza wou en er zat toch champignons op en heb ik gebeld dat er champignons op zat en konden ze geen koerier meer sturen omdat ze dicht waren en mijn... Lees meer

Heel slecht

Klacht van op 07 december 2020 over New York Pizza in de categorie Horeca

Gisteravond 2 pizza’s telefonisch besteld met Italian bodem, ons huisnummer werd verkeerd herhaald en deze heb ik gelijk gecorrigeerd. Na een uur hadden wij nog steeds geen pizza ontvangen en bleek die bij het verkeerde adres afgeleverd te zijn terwijl ik... Lees meer