Klacht: naden van mijn handtas raken los, leer brokkelt af

op 14 juni 2018 over Guess in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste Guess medewerker,

Afgelopen kerst heb ik bij de Bijenkorf een Guess handtas aangeschaft, het is een van mijn favoriete merken en heb meerdere tassen van Guess maar bij deze tas gaan de naden los en het rand van de tas (leer) is helemaal aan het brokkelen. Natuurlijk heeft de tas wat gebruikers sporen van maar volgens mij mag dit niet kunnen.

STYLE: HWSISSP7136

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als mijn tas gerepareerd kan worden of wanneer ik een tegoedboncompensatie krijg voor een soort gelijke tas.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Guess

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Guess nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Roshni86