Klacht: Naamsverandering na boeking

op 06 februari 2018 over eDreams in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Middels skyscanner kwam ik terecht bij E dreams. Onlangs heb ik twee tickets voor KLM vluchten gekocht en nadat ik de bevestiginsmail ontving bleek mijn voornaam te zijn veranderd. We hebben met twee personen geboekt en alle gegevens dubbel gecheckt alvorens het te bevestigen, nu moeten we 50 euro servicekosten betalen voor wen letter die wij niet verkeerd hebben ingevoerd. KLM geeft niet thuis.

Gewenste Oplossing:

Als E dreams nu de naam door KLM of zelf wijzigt in de juiste

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over eDreams

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over eDreams nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Marijn87