Klacht: na regulier opzeggen contract toch maandelijks blijven innen

cvanholstein op 26 februari 2021 over Sport en Slankstudio in de categorie Sportclub/-school

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn vrouw en ik hebben netjes ons contract uitgediend, netjes ondertekend dat het contract beëindigd is maar toch, sinds december, maandelijks de contributie inhouden. Na een mailtje zou het worden opgelost, maar tot op heden nog niet gebeurd en wordt er iedere maand de contributie van mijn rekening afgeschreven. Natuurlijk heb ik iedere maand gestorneerd, maar daar wordt ook niet op gereageerd.

Gewenste Oplossing:

De incasso stopzetten zodat ik het niet iedere maand hoeft te storneren.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Sport en Slankstudio over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door cvanholstein