Klacht: Na meer dan 20 dagen niets ontvangen

op 26 mei 2020 over Shein.com in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

3 mei en 19 mei een bestelling gedaan. Ondertussen zitten we 26 mei en heb ik nog niets ontvangen. Als ik de trancer code ingeef op DHL dan staat er dat men pakket is aangemeld. Als ik naar DHL bel dan hebben zij nog niets ontvangen. Ik ben altijd zeer tevreden geweest maar jammer genoeg deze keer niet. Het gaat over een bedrag van 160€. Jammer zeer jammer

Gewenste Oplossing:

Over al men bestellingen was ik zeer tevreden. Ik kreeg ze op tijd aan. Maar deze keer ben ik helemaal teleurgesteld.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Shein.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Shein.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Dolche99