Klacht: Na annulering nog steeds geen geld terug

op 17 juli 2017 over booking.com in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In september 2016 een reis geboekt. Er is meteen € 1970,- van mijn creditcard geboekt. 2,5 week geleden is mijn reis door de accommodatie zelf geannuleerd. Ik heb meerdere malen contact gehad met Booking.com, maar elke keer het verhaal dat zij op de accommodatie wachten voor een actieplan. Booking.com geeft steeds aan dat ik anders het geld van Booking.com ontvang, maar ik heb nog steeds mijn geld niet terug. Nu heb ik dus geen vakantie en geen geld om een nieuwe vakantie te boeken. Ik ben zeer teleurgesteld in Booking.com en ik zou toch 2x nadenken voordat je bij Booking.com je vakantie gaat boeken.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik mijn geld heb ontvangen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over booking.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over booking.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door swilsem@gmail.com