Klacht: Monteur niet op komen dagen

So-02185297 op 16 december 2021 over Guidion in de categorie Computerwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na 2uur wachten gebeld wanneer de monteur komt. Krijg te horen dat hij geweest was en ik niet thuis was .Hij had ook een foto van mijn huis gemaakt. Ik ben niet weg geweest en al die tijd voor het raam gezeten. Na veel worden hebben ze een andere monteur gestuurd. Die kwam wel, dat was een zeer goede monteur, erg aardig en goed voor zijn werk. Beide TV aangesloten en afgesteld.
Ps Ik zou die foto van mijn huis wel willen zien, want ik hou niet van leugens.

Gewenste Oplossing:

Excuses van die monteur.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Guidion

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Guidion nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door So-02185297