Klacht: moeilijk doen bij uitbetaling groeipolis

op 22 juli 2012 over ABN AMRO in de categorie Banken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na afloop van de termijn van de groeipolis kregen wijeen schrijven waarbij wij konden aangeven wat de bedoeling is met het vrijgekomen geld. Wij hebben aangegeven dat dit uitbetaald dient te worden. Vervolgens kregen wij een brief van de abn met het verzoek om de originele polis (?????) op te sturen en een kopie id bewijs. Dit heb ik gedaan. Toen ik telefonisch contact zocht over de uitbetaling, wilde men mij de ontvangst van mijn gevevens niet bevestigen, ook niet aangeven of en wanneer men tot betaling overgaat. In mijn ogen is dit een zeer onbeschofte gang van zaken, en dit na 15 jaar trouw betaald te hebben. Schande abn!!!

Gewenste Oplossing:

Vlotte uitbetaling van het geld waarvoor ik jarenlang heb ingelegd en een excuus voor de gang van zaken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door ABN AMRO in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat ABN AMRO een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Alle klachten die gemeld zijn door nientie