Klachten over Mobile Minded BV

Hieronder kunt u zien welke klachten, complimenten en suggesties er over Mobile Minded BV zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Mobile Minded BV in de categorie Mobiele Telefonie

0 klachten gemeld
8.0 /10
1 stemmen
1

Tijdslijn

ongevraagt sms dienst

Klacht van op 22 oktober 2015 over Mobile Minded BV in de categorie Mobiele Telefonie

Elke maand 20 euro meer zo bij mij telefoonrekenig !!! Content heet dit . alles uitgezocht kom ik er achter dat ik al maanden betaal voor iets waar ik niet om gevraagt heb.en ook geen toestemming voor gegeven heb wil dat... Lees meer

Mijn Klacht: beste minded .Ten eerste heb ik geen toesteming geven om geld van mijn rekening te halen.u heeft veel geld van mijn rekening gehaald zonder dat u diensten aan mij geleverd hebt ik verzoek u met spoed het geld terug... Lees meer