Klacht: Me auto duurt te lang in transport

op 11 september 2018 over ANWB in de categorie Pechhulpdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Me auto duurt te lang in transport, ik was in 31 in België toon me auto wilt niet meer aan en dan heb ik aangevraagd van Volvo assistant service om me auto naar Nederland terug te brengen en krijg ik vervolgens tracking link van ANWB dat zegt vandaag moet uitgeleverd worden bij me dealer en dat gebuurt niet, dus heb ik contact met hun opgenomen want ik huur tijdlijk auto tot dat me auto hier terug is en dat kost me €75 pd en zeggen zij helaas want jouw auto niet rolbar is terwijl toon heb ik de auto in België achtergelaten was Rolbar moet ik tot volgende week woensdag wachten !!

Gewenste Oplossing:

als me auto wordt bij de gewenst dealer afgeleverd worden en maak niet uit dat zal verbonden met extra kosten of niet

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ANWB

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ANWB nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door alkounte