Klachten over Maybelline New York

Hieronder kunt u zien welke klachten, complimenten en suggesties er over Maybelline New York zijn gemeld. Lees meer >

25% van alle klachten opgelost. Nog 42 klachten nodig voor een plaats in de categorie Beauty & Wellness

25%
8 klachten gemeld
0 openstaande klachten
6 klachten in behandeling
2 klachten opgelost
2.3 /10
7 stemmen
7

Tijdslijn

Ik koop al jaren mijn mascara bij Maybelline en ben altijd super tevreden over geweest, maar onlangs heb ik de Volume express Colossal waterproof gekocht, waar ik uitermate ontevreden over ben. De mascara is waterproof, maar blijft niet eens een... Lees meer

Fit me foundation 115

Klacht van op 13 februari 2017 over Maybelline New York in de categorie Beauty & Wellness

Ik heb vorige week bij bol.com de foundation van maybelline besteld "Fit Me". Nog nooit heb ik meegemaakt dat mijn gezicht zo heftig heeft gereageerd op een gezichtsproduct, mn gezicht is knalrood, het brand, en het is dik geworden. Ben... Lees meer

Wenkbrauw potlood snel op

Klacht van op 02 oktober 2016 over Maybelline New York in de categorie Beauty & Wellness

Ik heb ongeveer een maand terug een maybelline brow satin duo dark brown gekocht via bol.com Nu vind ik het product opzich erg fijn werken , maat al 2 keer is de punt afgebroken zonder dat ik hard drukte ..... Lees meer

Lippenstift leeg

Klacht van op 30 augustus 2016 over Maybelline New York in de categorie Beauty & Wellness

Ik koop deze lipenstift zolang hij bestaat niet goedkoop maar wel de beste koop altijd nr 185 dus kocht en nieuwe voor onze vakantie enja hoor maak hem open doe de roze kleur op wil de witte erop doen... Lees meer