Klacht: Matte shaper matte puty

op 11 maart 2020 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Eerst gebruikte ik matte puty voor in mijn haren. Dit was een erg fijne matte gel, maar hij werd uit het assortiment gehaald. Hierna maar over gegaan op matte shaper, welke ook voldeed, maar nu is deze ook uit het assortiment. Nu voldoet geen enkele shaper of gel maar. Enorm irritant.

Gewenste Oplossing:

Breng matte shaper of matte puty terug in het assortiment.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Gevart van Doerne