Klacht: Marktplaats blokkeert account zonder specifieke uitleg

ssprt op 15 maart 2013 over Marktplaats in de categorie Websites - Advertenties

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wij bieden vrij veel overtollige huisraad en aanverwant aan op marktplaats, ook nieuwe art. die niet meer geruild/teruggegeven kunnen worden.

Wij staan erop met naam en telefoonnummer in geen enkele advertentie wordt ook maar iets geschreven wat onoorbaar of aanstootgevend is. Een reden voor marktplaats om ons account te blokkeren op grond van?? wij weten het niet.

Mail marktplaats:

Beste Ray,

Er is geconstateerd dat u veel advertenties op Marktplaats heeft geplaatst die niet aan onze voorwaarden voldoen. We hebben u hier in het verleden meerdere malen over bericht en meerdere advertenties van u verwijderd

(er is recent 1x een advertentie verwijdert waarin ik sneerde over malafide aanbieders en mensen adviseerde op google te kijken naar webaanbieders die hetzelfde bewijsbaar nieuw aanbieden en slechts fractioneel duurder voor nieuw in vergelijk met de jaren oude meuk bepaalde foute boys op MP waar MP niets tegen wil doen na klachten van mij. Als dat de reden is om mij te bannen zegt dit veel over de MP medewerkers)

Vervolg email marktplaat;
Ondanks het verwijderen van uw advertenties en onze berichtgeving hierover, blijft u onze voorwaarden overtreden. Daarom hebben wij besloten om maatregelen te treffen. We hebben uw account per direct geblokkeerd voor verder gebruik van Marktplaats en tevens al uw geplaatste advertenties van onze website verwijderd.

Verder commentaar van mij:
Als je een gratis mee te nemen Ikea bureau aanbiedt bij aankoop van een laaggeprijsde eettafel zodat wij 2 dingen kwijt zijn en de kopers maar voor 1 ding betalen is dat tegen de regels?. Als je nieuw sanitair aanbiedt, winkelprijs erbij + onze lagere prijs en aankoopbon erbij enz. is dat dan tegen de regels. Zo nog een 6tal advertenties die op eenzelfde manier zijn opgesteld met duidelijke info zonder vage bewoordingen etc.

Marktplaats maakt zich ervan af met de vage bemerking ‘is tegen de regels’ zonder aan te geven welke dan vast verzonnen regel is overtreden.

Heb de laatste week weer 3 malafide aanbieders op de huid gezeten die nieuwe of zgan espressomachines uit hogere segment aanboden, en nog, waar na een paar vragen over nieuw dan toch garantie en bon van aankoop erg vreemde antwoorden terug kwamen tja dan ruik je van verre dat het fout zit is het dan onoorbaar als je die figuren erop wijst dat gestolen handel aanbieden crimineel handelen is en dit gemeldt zal worden. Of dat eraan ten grondslag ligt is onduidelijk verder zouden wij niet weten wat is er mis met aanbieders als wij die mischien wel overdreven veel info van de art. vermelden, originele foto’s erbij plaatsen men ons kan bellen als het wat duurdere art. zijn nooit versturen maar laten ophalen en dat ook aangeven in de advers als het zo is tja dan toch te eerlijk en netjes naar MP haar zin??.

Gewenste Oplossing:

Toegeven van marktplaats dat ons account onterecht is geblokkeerd of met valide voorbeelden komen waar wij iets mee kunnen of het in ieder geval snappen. Nu lijkt het door de non uitleg en vage bewoordingen op willekeur en snapt niemand er iets van, toch vanuit hun kant foutje bedankt dan heractiveren van ons account.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Marktplaats

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Marktplaats nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door