Klacht: Luie bezorger

op 02 november 2016 over DPD in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wij wonen in een appartement van 3 verdiepingen, waarvan ons huisje op de 2e etage zit. De bezorger belt netjes aan en vraagt of ik naar beneden wil komen om te tekenen. Ik ben pas geopereerd dus ik geef aan dat dit niet gaat ivm mijn gezondheid. De bezorger blijft aanhouden dat er getekend moet worden voor het pakketje. Apart, want ik ben gewend dat de bezorger toch altijd naar boven komt. Hij geeft aan dat zijn bus niet op slot kan vandaar dat hij niet naar boven kan komen. Vervolgens geeft hij aan dat hij aan het einde van de rit wel langsrijdt om het pakketje af te geven. Dat heeft hij niet gedaan en vandaag tref ik een brief in de post dat ik me product mag ophalen bij de parcelshop.

Als je lui bent en je wil niet werken dan ga je lekker de sociale dienst in. Als j werkt moet je doen wat er vn je verwacht wordt, niet meer niet minder.

Iedereen heeft een mond maar niet iedereen kan beloftes maken, je hebt mannen en je hebt jongetjes.

Gewenste Oplossing:

Als de zon op komt, zoals beloofd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door DPD in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Klant6161