Klacht: luchtvaartmaatschappij heeft terugbetaald – Tix houdt de centen

CostaRica op 07 juli 2020 over Tix.nl in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Omwille van Corona werd onze vlucht naar Costa Rica in april geannulleerd door Air Canada. Ik ben zelf aan de slag gegaan om een refund te krijgen (op basis van Europese wetgeving). Air Canada liet mij vorige week weten dat ze het volledige bedrag teruggestort hebben aan Tix. Ik was blij maar dit was buiten tix gerekend: vandaag krijg ik van hen de melding dat ik MIJN centen niet terugkrijg maar in de plaats een voucher om binnen het jaar andere vluchten bij hen te boeken. Dit is tegen alle redelijkheid in en ik overweeg dan ook juridische stappen.

Gewenste Oplossing:

als de centen terug op mijn rekening staan (binnen de 7 dagen)

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tix.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tix.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door CostaRica