Klacht: LONGLASTING SERUM a19.95

op 27 maart 2013 over Marktplaats in de categorie Websites - Advertenties

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb 14-03-2013 een longlasting serum besteld voor mijn wimpers,heb het geld gelijk toen overgemaakt,maar heb tot op heden nog steeds niks gehoord of gezien van het serum,ben hier heel erg terleurgesteld door,was voor mij de eerste keer dat ik iets besteld heb via maktplaats of groupon,mijn vertrouwen is daarmee dus weg helaas,hoop dat ik alsnog zo snel mogenlijk het serum te krijgen en dat jullie mij tegemoet komen met extra waardebon

Gewenste Oplossing:

zie hierboven!!!!!!
vriendelijke groet
Ans Buijk
ploegstraat97
6532ab
nijmegen
tel 0628722810 ordernr QPRYJJZB4I

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Marktplaats

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Marktplaats nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ansjepower